LDC tweede en derde

Foto:

“Teen Rebels” en “Untitled” plaatsen zich voor het NK op 13 april aanstaande.

De meiden van “Untitled” waren enorm zenuwachtig vandaag maar wisten met hun energie en uitstraling weer de finale te bereiken!  Ook in de finale gingen zij er keihard tegenaan en lieten zij bijna iedereen achter zich. Zelfs met een danser minder wisten zij een verdiende en prachtige 2e plaats te behalen!
Hierdoor komt LDC binnenkort met super tof nieuws, aldus Laurens Hagens

Het juniorenteam “Teen Rebels” gaf de toeschouwers en trainer/coach Laurens Hagens kippenvel! Hierdoor lieten zij dan ook 6 teams achter zich en plaatste zich daardoor voor de finale. In de finale wisten zij de zaal weer stil te krijgen en nog 3 teams achter zich te laten. Hun talent, enthousiasme en uitstraling werd beloond met alweer een prachtige 3e plaats!

Daarnaast bereikte LDC twee  halve finale plekken in de “Solo” categorie.

Voor het eerst deden er dansers mee in de categorie “solo’s” vanuit LDC. Met 22 ervaren andere tegenstanders in hun categorie waren hun verwachtingen niet al te hoog.
Sharon van der Horst en Pamela Courtney waren mega zenuwachtig. Ze hadden geen idee wat zij konden verwachten. Zij gaven beide alles vanaf moment één op de vloer en wisten zich beide meerdere rondes door te plaatsen tot en met de halve finale!  Hier behaalden zij  een gedeelde elfde plaats met elkaar!

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden