Vacature voorzitter en leden Sociaal Domein Raad

Foto:

De gemeente Nijkerk wil inwoners in staat stellen om volledig mee te kunnen doen in de samenleving en zoveel mogelijk regie te voeren over hun leven.

Waar nodig biedt de gemeente ondersteuning. De Sociaaldomeinraad Nijkerk (SDR) is een adviesraad die met de gemeente meedenkt over de ontwikkelingen in het sociaal domein. Het gaat dan om onderwerpen op het gebied van inkomen, zorg, welzijn, wonen, werk en jeugd. Wegens het vertrek van een aantal leden van de SDR zijn de gemeente en de SDR op zoek naar enthousiaste inwoners die deel willen uitmaken van de Sociaal Domein Raad. Onderaan deze pagina vindt u een link naar de vacatures van lid van de SDR en voorzitter van de SDR.

De SDR stimuleert dat inwoners kunnen meedoen in het gemeentelijke beleid, signaleert ontwikkelingen (vooral vanuit kwetsbare inwoners) en geeft adviezen aan de gemeente. In het kader van de beweging ‘Samen Nijkerk’ wil de gemeente inwoners ruimte geven om met ideeën te komen en hen betrekken bij de ontwikkeling van het beleid. De adviesraad neemt actief deel aan ‘Samen Nijkerk’. De SDR is een kritisch-opbouwende meedenker en – doener die de gemeente adviseert. De nadruk ligt op het bewaken van de kwaliteit van de participatie in het beleid, vooral op de participatie en inbreng van de meest kwetsbare inwoners.

Voelt u zich betrokken bij onze Nijkerkse gemeenschap en wilt u hier een bijdrage aan leveren? Meldt u zich dan aan als lid of als voorzitter van de Sociaal Domein Raad. Solliciteren kan tot 6 mei door uw motivatiebrief en curriculum vitae naar het secretariaat van de SDR te sturen via [email protected]

'

Reacties

article
126090
De gemeente Nijkerk wil inwoners in staat stellen om volledig mee te kunnen doen in
https://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/126090/vacature-voorzitter-en-leden-sociaal-domein-raad/
2019-04-04T15:03:39+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2017/06/13094418/2017-06-12-sociaal-domein-dialooggroep-008.jpg
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Gemeente, Nieuws