Geanimeerd diner in De Salentein

Het is de avond van het netwerken en inmiddels ook wel een traditie.

Zo vlak voor de zomer nodigt de Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk (BHN) het College en de gemeenteraad uit voor een diner, dit jaar in de Salentein.

Voorzitter Gerke van Zalk had het in zijn openingswoord met over de toenemende samenwerking van het Nijkerkse bedrijfsleven. Als voorbeeld noemde hij de start komende september van de Food Academy Nijkerk, de opleiding voor de foodliefhebber. Hij gaf de gemeente daarbij het predikaat van de debelangrijkste kartrekker.

“Deze bijeenkomsten zijn er al langer dan 10 jaar.”, zo begon wethouder Mariëlle Broekman. Zij had – ook als raadslid – gemerkt, dat deze diners goed zijn voor de verbinding. De laatste jaren zijn er ook goede sprekers bijgekomen. Sinds een jaar wethouder, met het bedrijfsleven in haar portefeuille en nu al “ongelofelijk trots op ons bedrijfsleven en. Er gebeurt zoveel ook wanneer het om innovatie en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt gaat”

Daarna liet filosoof en cabaretier Paul Smit de zaal mee inzien, hoe wij onszelf voortdurend voor de gek houden. Hij combineerde humor met inhoud, wetenschap met spiritualiteit en ondernemen met onthaasten. Hij zette de zaal aan het denken.

Daarna was het tijd voor de maaltijd en het netwerken. Of zoals Monique van Rooyen op Linkedin schreef:”Goed eten en nog beter gezelschap. Mooie bedrijfs-verhalen gehoord.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden