Glazen Huys auto zoekt Nijkerkse doelen

Foto:

Glazen Huys auto en wekelijkse radioshow worden door de organisatoren van het Glazen Huys ingezet om hun actie (van  9 t/m 14 december 2013) zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen.

Glazen Huys Nijkerk
In december krijgt Nijkerk haar eigen Glazen Huys. Gedurende 6 dagen wordt radio en TV gemaakt en de week wordt afgesloten met een eindfeest, mede mogelijk gemaakt door Nijkerk600. Tijdens en voorafgaand aan de Glazen Huys-week zijn er acties om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request en een nog te kiezen Nijkerks goed doel. Het Glazen Huys is op zoek naar Nijkerkse doelen. Iedereen die een doel weet kan dit melden via de website www.hetglazenhuysnijkerk.nl. Het ingezamelde bedrag wordt fifty-fifty verdeeld.
Glazen Huys auto
Met de belettering op de Glazen Huys auto, mogelijk gemaakt door Todd Reclame, hoopt de Glazen Huys Crew iedereen wakker te schudden en te zorgen dat alle Nijkerkse doelen aangemeld zijn zodat die doelen meedoen in de race om het geldbedrag. Iedereen kan doelen aanmelden via de website.
2013-05-28auto2
Radioshow Serious Stennis
Speciaal voor het Glazen Huys is er elke maandagavond om 20.00 uur een radioshow op NFM: Serious Stennis met Dennis van den Hoogen en Chesron Westerhof van ID-DJ. Tijdens de radioshow informeren zij over de plannen, de sponsors, aangemelde goede doelen, het stemmen e.d. De radioshow is elke maandag van 20.00 tot 22.00 uur via NFM te beluisteren.
Acties en sponsoring
Om zoveel mogelijk geld in te zamelen kunnen organisaties en particulieren acties doen om geld in te zamelen. Ook is de stichting op zoek naar sponsors. Tegenprestaties voor sponsors zijn o.a. banners op de website, reclamespot en zendtijd tijdens de actieweek, aandacht via social media e.d. Meer informatie is te verkrijgen via de website: www.hetglazenhuysnijkerk.nl.   
Aanmelden doelen en projecten
Voor de zomervakanties aanbreken kan men elk doel of project in Nijkerk aanmelden. Ely Hackmann van het Glazen Huys: “Het is echt belangrijk, dat mensen massaal hun eigen goede doel aanmelden. Je hoeft daar niet bij te horen, als je het maar een goed doel vindt. Dat mogen er gerust ook meer zijn. Hoe meer hoe beter. Je hoeft alleen maar naar onze site te gaan en in twee tellen is het geregeld. We hopen echt dat dit de komende weken gaat gebeuren, want het is een unieke kans voor de Nijkerkse goede doelen.” Na de vakantie komt de tweede ronde. De meest aangemelde doelen komen dan op een lijst te staan waar iedereen op kan stemmen. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen