Accentleerlingen in de prijzen

DCIM100MEDIADJI_0359.JPG
DCIM100MEDIADJI_0359.JPG
Foto:

Als je Accent als leerling verlaat, heb je de kans op een prijs. Je hebt je dan op een bijzondere manier onderscheiden.

Andere jaren reikte de voorzitter van de Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk die prijzen uit. Dit jaar deed dat wethouder Nadya Abouyaakoub. Zij liet merken enorm bij de leerlingen van Accent betrokken te zijn. Het ontlokte haar tranen, toen ze nog maar eens benadrukte, dat deze kinderen ook meedoen in de maatschappij. Later legde ze uit, dat dat komt, omdat ze de verhalen van deze kinderen kent, weet wat er dikwijls in hun rugzak zit en dat ze juist daarom wilt, dat ze meetellen.

Daarna werd het tijd voor de prijzen

De ontwikkelingsprijs

Sjors Prins wist door hard te werken een contract bij de Jumbo in de wacht te slepen. Tegen haar stagebegeleider had ze gezegd: “Dat had u niet verwacht hh mevrouw?”

De doorzettersprijs

Hij heeft veel moeite met rekenen, maar blijft er mee aan de slag. Niet voor niks, dat doorzetten zijn niveau blijft stijgen. Daarom kreeg Ruben Koops deze prijs. Hij gaat verder in de opleiding motorvoertuigentechniek.

De succesprijzen

Danny Plekkepoel verdiende de prijs door drie certificaten te halen, basisveiligheid VCA, heftruck en reachtruck. Bovendien haalde hij in één keer zijn rijbewijs. Hij gaat nu naar het MBO.

Ook Jeanette Joustra verdiende de succesprijs. Ze knokte voor een stageplek waar ze aan de slag kon als kapster in plaats van als schoonmaakster. Ze was bereid daarvoor dagelijks naar Amsterdam te reizen. Niet voor niets, want ze verwierf daardoor toelating tot de entreeopleiding Kapper.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen