Dorpsdag in Ibiza style

Foto:

De zomervakantie staat voor de deur. Dus over zes weken wordt Hoevelaken omgetoverd in Ibiza style.

Het centrum wordt een bruisend eiland met muziek, sportiviteit, entertainment en volop eten en drinken.

Dit jaar laat Dorpsdag Hoevelaken muzikaal extra van zich horen met een knallende partyset van Q-music. Ook wordt op de Wiekslag tijdens de zomermarkt een podium geboden aan aanstormend talent uit Hoevelaken; de band Prepared. En in de avond zal de ware live sensatie Royal Beat swingende nummers laten horen.

Dorpsloop

Traditiegetrouw start de Dorpsdag om 10 uur met de dorpsloop. Naast de 5 en 10 km loop vindt er ook de kids mijl plaats. Voor de dorpsloop geldt dat online inschrijven voordeliger en sneller is.

Bootcamp

Na de lunch worden de spieren gestretcht tijdens de yoga warming-up. Om 13 uur start de bootcamp. Er zijn weer spectaculaire onderdelen gepland voor de bootcamp, waarbij spieren, behendigheid en teamspirit nodig zijn. Wil je mee doen, dan kan je je nog snel online aanmelden.

Kids entertainment

Tijdens de speciale kids middag vanaf 15.30 uur kunnen de kinderen zich vermaken bij de voorstelling van een goochelaar, de kermis en op de springkussens. Ondertussen kunnen de kinderen (tegen een kleine vergoeding) meedoen met workshops zoals graffiti spuiten, slijm en orbeez maken en kan je vrolijk geschminkt worden.

Muziek

Vanaf 15.30 uur zal de muziek losbarsten op het Manifestatieterrein met een vier uur durende partyset van Q-music. En in de avond kan tot in de late uurtjes gedanst worden op de swingende nummers van de band Royal Beat.
Om 23.00 uur gaat de muziek uit en vragen we iedereen even mee te helpen met opruimen. Muntjes zijn tot 23.00 uur geldig en kunnen eventueel voor die tijd nog worden terug gewisseld voor geld. Daarna verliezen de muntjes waarde.

Kijk op de website voor het volledige programma.

Vrijwilligers

Ook Dorpsdag Hoevelaken is op zoek naar vrijwilligers die actief willen meedenken en meehelpen met de organisatie van zo’n geweldig feest. Tijdens de Dorpsdag is alle hulp welkom, dus ook als je als vrijwilliger een uurtje wilt helpen. Op www.dorpsdag-hoevelaken.nl kun je je hiervoor nog aanmelden

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden