Bo van de Veen wil naar New York

Foto:

En u kunt daarbij helpen door hier op haar te stemmen.

De zestienjarige Bo van de Veen doet mee aan een modellenwedstrijd. Kers op de taart is een trip naar New York voor de finale

De tweede ronde was in Amsterdam met honderden modellen. Daar liet ze er een heleboel achter zich. Van de Veen is intussen met 99 anderen namelijk doorgedrongen tot de derde ronde. De uitslag hiervan bepaalt in combinatie met het oordeel van een vakjury of ze naar de vierde ronde gaat (van de 5).

Maandagavond stond de teller op 780, goed voor plek drie. Ze zou na Margot Hanekamp, die in 2015 elfde bij de Miss Worldverkiezing werd, de tweede inwoonster van de gemeente Nijkerk zijn, die hoge ogen gooit in de modellenwereld.

Over Bo van de Veen

Bo van de Veen heeft nog geen enkele ervaring als model. Een droom van haar is het om modeshows te lopen. Ze koos voor juist deze uitdaging, omdat Top Model Europe de talenten begeleidt. Ze durft er nog niet van te dromen, dat ze New York ook inderdaad haalt, maar ” ik ga er vol voor, als dat wel gebeurt.”

Vooral de ervaring die ze daar opdoet, zal ze kunnen gebruiken in de rest van het leven. Voorlopig gaat ze heel open haar toekomst in en kijkt wel wat er op haar pad komt in die wereld.

Top Model Europe

Dit is de meest prestigieuze internationale modellenwedstrijd in Europa, waarvan de selecties gebeuren in 15 landen. Het doel van de wedstrijd is om de “modellen van morgen” te ontdekken en op weg te helpen naar hun carrière. Met de hulp van onze internationale partners (agentschappen, fotografen, modeontwerpers, grote merken) helpt men modellen om een nationale carrière en zelfs internationale carrière te starten.

PS: als je je wifi uitzet, zou je nog een keer kunnen stemmen. Stemmen kan overigens tot 18 augustus

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden