Rabobank blijft in Nijkerk

Foto:

De laatste jaren verdwijnen steeds meer kantoren uit het straatbeeld.

Rabobank merkt, dat er ook in Nijkerk een gevoel van onduidelijkheid speelt over het al dan niet verdwijnen van haar kantoor aan de Van ’t Hoffstraat. Volgens directeur Paul Verhoef van Rabobank Randmeren is er nog steeds behoefte aan persoonlijk contact bij vragen over financiële zaken. Daarom is er geen sprake van een vertrek uit Nijkerk.

Pand te groot

Het is geen geheim dat het pand van Rabobank Randmeren in de verkoop staat. ‘’We hebben er voor gekozen om onze adviseurs dichter bij de mensen te laten werken. Zij werken dus niet meer in ons hoofdkantoor in Nijkerk, maar in onze plaatselijke kantoren. Ze zijn daardoor makkelijker te bereiken voor onze klanten’’, aldus Verhoef.

Rabobank Randmeren blijft in Nijkerk

Begin juli berichtte nijkerk.nieuws.nl, dat met de gemeente onderhandeld wordt over de huisvesting van het Huis van de Stad in het pand van de Rabobank.

Ondanks dat het pand verkocht gaat worden, wil dit niet zeggen dat het kantoor gaat verdwijnen. Na de verkoop gaat er gekeken worden of het kantoor op dezelfde plek kan blijven zitten, of dat er gezocht moet worden naar een ander pand. Dat is natuurlijk afhankelijk van de plannen van de koper.

Verhoef: ‘’Het doel van Rabobank is om dichtbij te zijn voor haar klanten en dat betekent dat je makkelijk te bereiken moet zijn. Ondanks dat veel zaken online geregeld kunnen worden, vinden veel mensen het belangrijk om over geldzaken met iemand aan tafel te zitten. Mensen kunnen bij ons binnenlopen en in veel gevallen snel aan tafel zitten met een expert. De deur staat altijd open voor iedereen, wat je situatie ook is.’’

Klanten van de Rabobank hebben een dezer dagen van de bank een brief over dit onderwerp gekregen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0