2e editie Young Adult PubQuiz Hoevelaken is 4 oktober

Foto:

De Lions Club Hoevelaken organiseert op 4 oktober a.s. voor de tweede keer de Young Adult PubQuiz in Sportcafé De Slag.

Naast veel plezier en gezelligheid is het doel om jongeren tussen de 15 en 25 jaar te laten ervaren hoe het is om je maatschappelijk in te zetten. Teams kunnen zich gratis inschrijven. Het winnende team ontvangt € 200 voor hun club of een ander maatschappelijk doel naar keuze.

young-adult-pubquiz

In maart 2018 organiseerde de Lions Club Hoevelaken voor het eerst en met succes aan 1st Young Adult PubQuiz. Successen moet je vieren en dus is het hoog tijd om voor een 2e ronde te gaan. Sportcafé De Slag is bereid gevonden om haar deuren wederom te openen voor deze editie van de PubQuiz.

200 euro winnen

Teams kunnen 200 euro winnen Zoals bekend zetten Lions Clubs zich in voor lokale maatschappelijke goede doelen. Deze avond zijn de rollen echter omgedraaid: de teams zetten zich in voor de (lokale) clubs of maatschappelijk goede doelen, en de Lions Club Hoevelaken sponsort de winnaar van de avond met € 200. Hiermee hoopt de Lions Club Hoevelaken jongeren tussen de 15 en 25 jaar te laten ervaren hoe het is om je in te zetten voor een maatschappelijk goed doel. De avond is nadrukkelijk niet bedoeld om (op een overige manier) geld in te zamelen.

Nu inschrijven

Inschrijven gratis, nu geopend Alleen teams kunnen zich inschrijven voor deze editie van de Young Adult PubQuiz. Bedrijven, clubs, vriendengroepen en andere teams bestaande uit 4-5 personen tussen de 15 en 25 jaar kunnen zich gratis aanmelden op de site van de Lions.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden