Gezocht: locatiemanager Voorzieningencluster Nijkerkerveen

Foto:

Het voorzieningencluster in Nijkerkerveen gaat eind van het jaar open.

Huisgenoten van deze nieuwe voorziening worden de Johannes Calvijnschool, de bibliotheek Nijkerk, het Dorpshuis Nijkerkerveen, Bzzzonder kindercentrum, peuterspeelzaal Triangel en Bijzondere Gasten die de horeca en verhuur van ruimtes zal verzorgen.
Deze huisgenoten willen van het Voorzieningencluster een levendige en centrale ontmoetingsplaats voor het dorp te maken. Daarvoor zoekt Bijzondere Gasten een gastvrije en ondernemende verbinder

Rol locatiemanager

  • De locatiemanager is hét gezicht van het voorzieningencluster; spin in het web en eerste aanspreekpunt voor huisgenoten en de bewoners en bedrijven in het dorp.
  • De locatiemanager die de huisgenoten zoeken, is op de eerste plaats een zeer gastvrije en dienstverlenend persoon. Daarnaast is de locatiemanager ondernemend, daadkrachtig en heeft een coachende leiderschapsstijl. Bij voorkeur is de locatiemanager bekend en vertrouwd met het dorp en heeft hij of zij ervaring met horeca.
  • De locatiemanager wordt op horecagebied actief ondersteund door de horecamanager van Hart van Vathorst, een bijzondere ontmoetingsplek locatie in Amersfoort Noord die geëxploiteerd wordt door Bijzondere Gasten.

Taken locatiemanager

  • Leiding geven: formeert en coacht een team van vrijwilligers en stagiairs.
  • Horeca: vult met het team de (eenvoudige) horecafunctie in conform nader te bepalen openingstijden.
  • Verhuur: werft en contracteert zakelijke en maatschappelijke huurders van de beschikbare ruimtes.
  • Communicatie: houdt samen met het team een Facebookpagina actueel en plaatst berichten op fora en lokale media.
  • Programmering: initieert en organiseert evenementen in nauwe samenwerking met huisgenoten en de bewoners en bedrijven in het dorp.
  • Facilitaire dienstverlening; levert met team facilitaire diensten aan huisgenoten.

De locatiemanager komt in dienst van Bijzondere Gasten conform de cao Horeca. De functie mag ook als duobaan worden ingevuld. Voor de functie is gemiddeld 28 uur per week beschikbaar.
Geïnteresseerden kunnen zich uiterlijk vrijdag 4 oktober 2019 aanmelden door een e-mail te schrijven met motivatie en ervaring naar [email protected] Bel voor meer informatie naar Ilse Kamphuis van Bijzondere Gasten (06 42124866).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0