Alpha: Ontmoeten, vragen en ontdekken.

Foto:

Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Nijkerk wordt aangeboden.

Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In de “Volksheil” aan de Gasthuistraat 15 gaat op 25 september een Alpha van start met een bijzondere introductieavond: ‘Is er meer?’ Cabaretier TimZingt neemt ons deze avond mee in een hilarische en tedere voorstelling over leven, geloof en zingeving. Die avond begint om 19.30 uur.

Wat is Alpha?

In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alpha-nijkerk.nl of neem contact op met Margreet via [email protected] of 06 16868098.

De cursus is gratis en vrijblijvend. Men begint om 19.00 uur met een maaltijd (in de Huiskamer aan de Oosterstraat 2a) en de avond is rond 22:30 uur afgelopen. We komen bij elkaar bij de Huiskamer in Nijkerk; Oosterstraat 2-A, 3861 BJ Nijkerk.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden