Specsavers Nijkerk bestaat 10 jaar

Foto:

Specsavers Nijkerk viert van 18 t/m 28 september zijn 10-jarig jubileum.

Een mijlpaal, die de winkel uiteraard niet onopgemerkt voorbij laat gaan. Daarom kunt u in deze periode profiteren van feestelijke kortingen en verrassingen.

Niet stilgezeten

Retaildirecteur Roland Pot: “Ik ben ontzettend trots op ons team, we hebben sinds onze deuren zijn geopend niet stilgezeten. We werken continu aan het verbeteren van ons concept op het gebied van service, kwaliteit, en producten.

Zo kunnen klanten ook bij ons terecht voor een preventief ooggezondheidsonderzoek. Veel klanten zijn al bekend met onze reguliere oogmeting waarbij een opticien het zicht test en de juiste bril aanmeet. Bij ons preventief
ooggezondheidsonderzoek gaan wij een stapje verder en onderzoekt een HBO-gediplomeerde optometrist de gezondheid van de ogen. Niet onbelangrijk als je realiseert dat de kans op een oogaandoening toeneemt als je 40 jaar en ouder bent en veel oogaandoeningen zich in het netvlies uiten, lang voordat iemand er zelf last van krijgt.”

Jubileumaanbiedingen

Optiekdirecteur Femke Hartman: “De inwoners van Nijkerk en omstreken hebben ons 10 jaar geleden hartelijk ontvangen. Mede dankzij hen kunnen we nu ons jubileum vieren. Wij willen iedereen dan ook van harte uitnodigen om in de feestweek langs te komen in de winkel en gebruik te maken van onze jubileumacties!

Van 18 t/m 28 september bieden we niet alleen 50% korting op alle glazen aan. Maar krijgt u van ons ook gratis
contactlenzen met de actie: 4 maanden halen, 3 betalen.”

Uw voordeel

50% korting op glazen, bijvoorbeeld:

  • Varifocaal standaard van €50 voor €25\
  • Varifocaal premium van €200 voor €100
  • Varifocaal elite van €250 voor €125
  • Varifocaal op maat van €300 voor €150

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden