Kansen genoeg, toch opnieuw verlies voor NSC

Genemuiden begon sterker en was al gauw een paar keer dichtbij.

In de vijfde minuut leek Omar Kavac te scoren uit een achterwaartse kopbal, maar die goal werd afgekeurd wegens buitenspel. Naarmate de eerste helft vorderde werd NSC wat beter. Het kreeg wat kleine kansjes via Sturing en Van Essen. De grootse mogelijkheid was voor Cornelisz. Hij zag zijn schot van 30 meter maar net overgaan.

In de tweede helft kwam Genemuiden weer beter uit de startblokken. Hun eerste kans na de thee ging maar net over. NSC speelde een stuk minder goed dan in de eerste helft. Je kon de 0-1 aan zien komen. Een mooie aanval over links werd goed voor het doel gelegd en prima binnen geschoten.

Als je achter komt tegen zo’n ploeg weet je dat het een zware middag gaat worden.

De spaarzame momenten dat NSC eruit kwam werden vaak door eigen fouten of slim Genemuiden om zeep geholpen. Uit een mooie actie van een goed spelend Omar Kavac was hij het zelf die de 0-2 op het bord bracht. Al had hij een paar minuten daarvoor geluk dat hij niet het veld uit werd gestuurd na een elleboogstoot bij Doppenberg. Maar het ontging de scheidsrechter.

NSC kwam bijna via Grovenstein terug in de wedstrijd, maar zijn schot ging maar net naast. Ook Cornelisz kreeg een kans maar schoot op de keeper. Als je zelf niet scoort zul je zien dat hij dan wel aan de andere kant valt. Kavac kreeg veel ruimte om te schieten en schoot hard binnen in de verre hoek. Eyup Terlemez maakte bijna de eretreffer, maar raakte de bal niet helemaal goed.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden