Bronswerk in het zonnetje

Foto:

Bronswerk Heat Transfer is vorige week in het zonnetje gezet door de Provincie Gelderland en wethouder Broekman van de gemeente Nijkerk.

Het bezoeken van Bronswerk is onderdeel van de zogenoemde Dankjeweltour.

Gelderland mag zich in 2019 de meest ondernemende regio van Europa noemen. Die eer deelt de provincie met de Regio Asturië in Spanje en Thessalië in Griekenland. Elke week gaat een Gelderse gemeente op bezoek bij een bedrijf om een Dankjewel taart te brengen en de ondernemer te bedanken voor zijn of haar bijdrage aan de Gelderse Economie.

Wethouder Marielle Broekman: “Het uitreiken van de Dankjewel taart staat symbool voor een hartelijk ‘dankjewel!’ aan alle ondernemers, voor de bijdrage die zij leveren aan de innovatieve en sprankelende Gelderse economie. Wij hebben Bronswerk aangedragen vanwege het grote doorzettingsvermogen dat ze hebben laten zien, ook in moeilijkere tijden. Het is een prachtig familiebedrijf dat volop bezig is met innovatie, nieuwe markten aanboort en zich doorontwikkelt. De innovaties dragen bovendien bij aan het realiseren van de doelstellingen van het klimaatakkoord en de energietransitie.”

Gelderland kreeg de European Entrepreneurial Region (EER) Award van het Europees Comité van de Regio’s. De award is toegekend aan de Provincie vanwege haar uitstekende ondersteuningsstructuur aan ondernemers, startups en groeiers, de innovatieve financiële instrumenten om de economie te stimuleren en de goede samenwerking met verschillende partners in onderwijs en bedrijfsleven.

Op de foto: V.l.n.r. Marielle Broekman, Jeroen Dekker (Bronswerk), Marleen van Boheemen (Provincie Gelderland) en Tessa Schaefer (Bronswerk).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden