Feestelijk moment in “Mooiste plaats van Gelderland

Appel én Driedorp mogen zich een jaar lang “de mooiste plaats van Gelderland” noemen.

Het is een kroon op het 70-jarig bestaan van de actieve buurtvereniging Appel-Driedorp. Het programma ‘Zomer in Gelderland’ van Omroep Gelderland organiseerde de strijd om de mooiste plaats. Naast de titel werd 1000 euro voor het goede doel gewonnen. De buurtschappen gebruiken dat voor een eigen ruimte voor de buurtvereniging in De Appelgaard.

De gemeente Nijkerk is trots op de buurtvereniging, al haar werk en op de uitverkiezing van Appel en Driedorp als de mooiste plaats van Gelderland. Wethouder Oosterwijk: ”Het is fantastisch hoe de buurtvereniging zich inzet voor de buurtschappen. Door hun inzet zijn Appel én Driedorp op een prachtige manier gepresenteerd. De titel ‘mooiste plaats van Gelderland’ is dik verdiend. We willen graag met de bewoners uitstralen dat we trots zijn op dit mooie deel van onze gemeente. Daarom gaan we een jaar lang zichtbaar maken dat zij zich terecht de mooiste plaatsen van Gelderland mogen noemen’’.

Op 17 oktober is het eerste naambordje ‘Mooiste plaats van Gelderland’ gepresenteerd. Het hangt op de Woudweg. Er komen er nog zes te hangen..

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden