Gelderpop 90’S & 00’s in Nijkerk met Vengaboys

Foto:

De meest succesvolle Nederlandse popgroep, De Vengaboys, komt naar Gelderpop Presents 90’s & 00’s Indoor op 8 februari.

Hiernaast zijn ook 2 Unlimited, Paul Elstak, 2 Brothers On The 4th Floor, DJ Jean & DJ Jody Bernal te zien in Hart van Holland.

Stap in de tijdmachine

Na de succesvolle eerste nineties & zeroes editie afgelopen jaar is de organisatie van Gelderpop terug in het Hart van Holland met hun indoorconcept. Manon van de Garde: “Na de zomereditie starten we direct met alle indoor plannen. Het samenstellen van een sterke line-up welke de nineties & zeroes tot leven wekt is hierbij de grootste uitdaging. We willen onszelf blijven overtreffen!” Afgelopen 90’s & 00’s editie raakte snel uitverkocht en trok 3500 bezoekers verdeeld over 2 grootse podia én een foodhal.”

Variatie verdeeld over 2 podia

Met hits als “We like to party” & “We’re going to Ibiza” én meer dan twintig miljoen verkochte platen mogen de Vengaboys zich de succesvolste Nederlandse popgroep aller tijden noemen. Ook dit jaar is er veel variatie, naast Eurodance acts als 2 Unlimited en 2 Brothers On The 4th Floor zal Paul Elstak voor de tweede keer plaatsnemen achter de draaitafels voor een flinke dosis Happy Hardcore. Ook DJ Jean & DJ Jody Bernal staan op de line-up.

Kaartverkoop

Het feest begint zaterdag 8 februari om 19:30 en zal eindigen om 02:00. De toegang is vanaf 18 jaar en de kaartverkoop start 1 november om 12:00 via: www.gelderpop90s00s.nl.

De eerste editie zag er zo uit

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen