Alle 50-jarigen getrakteerd in Bieb Hoevelaken

De Bibliotheek viert dit jaar haar 50-jarig jubileum. Reden genoeg om alle 50-jarigen uit Hoevelaken uit te nodigen voor het ’50-jarigen ontbijt’, zaterdagmorgen in de bieb in Hoevelaken.

Wie in 1969 geboren is, werd gevraagd zich aan te melden door een bon in te leveren die in de jubileumglossy stond. Zo’n twintig mensen maakten gebruik van het heerlijke buffet dat was opgesteld, dat mede mogelijk werd gemaakt door Dennis Toebast van Bakkerij Toebast en Peter Roeland van Albert Heijn.

Alle aanwezigen werden welkom geheten en na het ‘smakelijk eten’ wensen kon iedereen toe tasten. Tijdens het ontbijt bracht Adriaan Schipper muziek uit de jeugd van de 50-jarigen ten gehore. Hij zong een breed repertoire van oude toppers tot modern.

Het was gezellig tijdens het ontbijt, vonden enkele aanwezigen. Men kon even bijpraten of kennismaken met leeftijdgenoten.

De bibliotheek heeft in het kader van het jubileum nog meer leuke activiteiten op het programma staan. Door een interne wijziging in de opstelling kunnen ook kleine groepjes (tot twintig personen) bijeenkomen in de bieb, bijvoorbeeld een handwerkclubje. De schaakclub maakt hier al gebruik van.

Bijdrage van Maureen van Goethem

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden