Voel je goed tijdens de feestdagen

Foto:

De feestdagen komen er weer aan. Dat betekent voor veel mensen gezelligheid, tijd doorbrengen met familie en vrienden en lekker eten.

Maar ook een overvloed in het aanbod van hapjes, drankjes en eetafspraken. Best een uitdaging als je op je gewicht let. Daarom start gewichtsconsulent Marieke Timmer van Blijf Gezond Nijkerk vanaf 1 december de campagne #decemberchallenge.

Bewuste keuzes

Timmer: “Met kleine veranderingen kun je er iedere dag voor kiezen om jezelf fijner, gezonder en energieker te voelen. Zelfs – of misschien wel juíst – tijdens de feestdagen. Ik laat mensen graag zien dat genieten en gezond hand-in-hand kunnen gaan. Graag wil ik de vrouwen van Nijkerk en omgeving stimuleren om samen met mij en nog veel meer andere vrouwen mee te doen met #Decemberchallenge.”

Gezonde keuzes

De hele maand december wordt in het teken gesteld van het maken van gezonde keuzes. Timmer: “We motiveren en stimuleren elkaar om gezond de feestdagen door te komen. Als je je inschrijft ontvang je dagelijks tips en recepten van gezonde diners, borrelhapjes en feestelijke, bruisende drankjes zonder alcohol. Het is mijn passie om mijn kennis en ervaringen te delen zodat andere vrouwen zich weer sterk en energiek kunnen voelen. Het gaat mij er nooit om dat je slank wordt of in maatje 38 past. Het is veel belangrijker dat je je goed voelt, energiek in het leven staat en kan genieten van gezond én lekker eten.” 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden