Ambiance Sunreflex wint Tevreden Klanten Award 2019

Foto:

Onlangs mocht Ambiance Sunreflex de award voor de meeste tevreden klanten in ontvangst nemen.

Deze prijs werd uitgereikt op de branchedag voor zonweringsbedrijven, georganiseerd door branchevereniging Romazo. Daarnaast noteerde Ambiance Sunreflex een vierde plaats in de verkiezing “Beste zonvakker van het jaar”.

“Als bedrijf bestaan we nu 33 jaar. Vanaf de eerste dag werken we volgens de filosofie, dat tevreden klanten het belangrijkste doel zijn voor ons bedrijf. Want tevreden klanten zijn de beste reclame voor je bedrijf”, aldus eigenaresse Jacoliem Dekker-Bos, die het bedrijf van haar vader voortzet.
De verkiezing voor ‘de zonvakker van het jaar’ is de meest prestigieuze prijs in de branche en wordt uitgereikt aan het bedrijf dat de meeste punten krijgt van een vakjury. “Hierbij wordt gekeken naar de opleidingen van de monteurs, vakkennis, gezondheid van het bedrijf, inrichten van bedrijfsprocessen enzovoorts”, legt Dekker uit. “De Tevreden Klanten Award is dit jaar voor het eerst uitgereikt om ook de klant een stem te geven. We zijn dan ook enorm trots dat wij als eerste deze prijs in ontvangt mogen nemen”, vervolgt Dekker.

Ook de 4e plaats in de verkiezing voor beste zonweringsbedrijf van Nederland is een mooie opsteker voor het bedrijf aan de Westerdorpsstraat 38 . “Natuurlijk hadden we graag gewonnen. Maar we zijn ook heel blij met het positieve oordeel van de vakjury dat ons de vierde plaats heeft opgeleverd. En het geeft ook weer handvatten om ons bedrijf nog verder te verbeteren, want daar zijn we continu mee bezig”, besluit Dekker.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen