Alerta Schroten neemt notarispraktijk Guido van den Bos over

v.l.n.r.: Guido van den Bos, Alerta Schroten en Rik van der Weij
Foto:

Per 1 januari 2020 zal mr. Guido van den Bos zijn notarispraktijk overdragen aan mr. Alerta Schroten.

Alerta Schroten zal met ingang van de datum van haar benoeming tot notaris, samen met notaris mr. Rik van der Weij, onder de naam Notariaat Van der Weij de praktijk van Guido van den Bos voortzetten op de locatie Van ‘t Hoffstraat 32. De locatie aan de Ambachtsstraat 12a gaat dicht.

Alerta Schroten is al ruim 20 jaar actief in het notariaat. Op dit moment is zij als toegevoegd notaris verbonden aan het kantoor van Rik van der Weij. Schroten heeft brede ervaring op alle notariële rechtsgebieden en met name op het gebied van familierecht; zij is daarnaast estate planner en mediator.

Alle gepasseerde akten, het archief, de administratie en de lopende zaken van Guido van den Bos zullen worden overgenomen en voortgezet door Alerta Schroten.

Notariaat Van der Weij is sinds 1 januari 2019 de voortzetting van VBC-notarissen. Door de krachten te bundelen, is er straks één Nijkerks notariskantoor waar u terecht kunt voor al uw notariële vragen en werkzaamheden.

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met:
Guido van den Bos: 033-4600680 of 06-86835040
Alerta Schroten: 033-4892030
Rik van der Weij: 033-4892030

Guido van den Bos is sinds 2004 notaris in Nijkerk. Hij heeft het kantoor destijds nieuw opgezet en heeft een grote klantenkring opgebouwd. Na ruim 25 jaar werkzaam te zijn geweest in het notariaat vindt Guido het nu tijd zijn werkzaamheden als notaris te beëindigen en zich op wat anders te richten. Op de vraag wat Guido van den Bos nu gaat doen, antwoordde hij: “Ik heb veel nieuwe plannen en ideeën. Daar ga ik het komende half jaar rustig over nadenken”.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0