Nieuwste AHwinkelconcept aan de Frieswijkstraat (video)

Foto:

Vandaag openden ondernemer Gerard Van den Tweel en zijn zonen Edward en George samen met het winkelteam de compleet vernieuwde Albert Heijn aan de Frieswijkstraat.

De supermarkt heeft nu het nieuwste winkelconcept. Klanten hebben er keuze uit een zeer ruim assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Bovendien is er ook een sushibar.

De verbouwing van de Albert Heijn bleef binnen de bestaande muren. Door een slimme herinrichting is er in de winkel veel meer ruimte dan voorheen. “Onze klanten reageren enthousiast. We krijgen veel complimenten over onze supermarkt”, vertelt supermarktmanager Jan Vlijm. “Ook vindt iedereen de vernieuwde Gall & Gall, die nu in de hal van de Albert Heijn zit, erg mooi geworden.”

Sushibar

Bij binnenkomst van Albert Heijn Nijkerk worden klanten verrast met een wereld van verse groente en fruit. Opvallend is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Gemakkelijk kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan altijd, ook dankzij een brede selectie verspakketten, maaltijdboxen en kant-en-klaarmaaltijden. Een blikvanger is de sushibar, waar professionele chefs de hele dag door verse sushi, sashimi en maki maken.

Borrelhapjes

Bij de bakkerij vinden klanten een uitgebreid assortiment. Uit de oven komt heerlijk geurend brood. Ook zijn er taarten, taartjes, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Je kunt hagelslag en noten in elke gewenste hoeveelheid en soort uitkiezen. Jan Vlijm: “We grillen in de winkel allerlei lekkernijen zoals kippenvleugels, grillworst en gehaktballetjes. Die kun je warm of koud mee naar huis nemen.”

Gemak

Albert Heijn Nijkerk wil het klanten zo gemakkelijk mogelijk maken om boodschappen te doen. Je kunt er goed en gratis parkeren. In de winkel hangen overal grote schermen die inspiratie bieden met informatie over seizoensproducten en verrassende recepten. Er zijn meer zelfscankassa’s. Ook zie je elektronische schapkaartjes waarmee sneller kan worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment. “Bovendien valt voordeel bij ons niet meer te missen. We hebben een extra grote Bonusstraat waar aanbiedingen handig bijeen staan”, aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn aan de Frieswijkstraat 72 is voortaan langer open, van maandag tot en met zondag van 8:00 tot 21:00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden