IMC Computer Products B.V. verder als onderdeel van Gflex B.V.

Foto:

Afgelopen zaterdag maakte ondernemer Nico Fiegen na de thuiswedstrijd van Sparta in het sponsorhome van de club bekend dat zijn bedrijf IMC Computer Products B.V. overgenomen is door Gflex B.V.

Beide ICT-bedrijven zijn gevestigd in Nijkerk. IMC zal de komende maanden integreren met Gflex B.V. waarbij alle medewerkers hun banen behouden.

Gflex B.V., het bedrijf van Gerwin Eersen (39 jaar) uit Putten, verhuisde begin 2018 van Putten naar Nijkerk. De onderneming kent een sterke groei. Dit jaar neemt het IMC Computer Products B.V. van Nico Fiegen over. IMC is 28 jaar actief in de ICT-branche en onder andere gespecialiseerd in HP hardware. IMC is gecertificeerd partner van HP.

Beide bedrijven werken al samen bij elkaars klanten.

Sinds 29 november jl. is de overname afgerond. IMC integreert met Gflex en zal op termijn verhuizen naar het pand van Gflex aan de Watergoorweg 104 C. Ook zal IMC op termijn volledig onder de naam Gflex opereren. Alle medewerkers behouden hun banen. Nico Fiegen blijft actief bij Gflex. HIj zal zich richten op de relatiebeheer en verkoop. Gflex bestaat na de overname uit 21 personeelsleden en biedt een compleet scala aan ICT-diensten, waaronder hosted diensten, cloud oplossingen, hardware en netwerkarchitectuur. Daarnaast ondersteunt het bedrijven met de bijbehorende onderhouds- en servicewerkzaamheden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden