Opbrengst actie voedselbank 3000 euro

Op zaterdag 28 december vond in Grand Café LUST het Top2000 live feest plaats voor de Nijkerkse voedselbank.

Het feest was een initiatief van de Lionsclub Nijkerk in samenwerking met de plaatselijke BONI-supermarkten.

Het doel: zoveel mogelijk lang houdbare producten inzamelen voor de voedselbank. Tijdens de avond is aan producten voor een waarde van ruim 3000 euro ingezameld. Het exacte bedrag wordt op een later moment bekend gemaakt omdat er via verschillende wegen nog geld en producten worden gedoneerd momenteel.

Feest in LUST

Coverband Final Attempt speelde de Top2000-sterren van de hemel zaterdagavond en deed dit voor het goede doel geheel belangeloos. De avond werd gepresenteerd door de Nijkerkse Frans Kas, die ook zijn medewerking aan de actie van de Lions toezegde.

Dit omdat hij de Nijkerkse voedselbank een warm hart toedraagt. De entourage van LUST en de pizza’s van Pizza Yoli smaakten naar meer en voorzichtig wordt er al gedoeld op misschien een vervolg volgend jaar.

Voedselbank

Tijdens het Top2000 live feest waren gebruikers en vrijwilligers van de voedselbank aanwezig om de gasten te vertellen over hoe er gewerkt wordt bij de voedselbank en het belang ervan. Er waren een paar korte interviews zodat iedereen kon horen over het reilen en zeilen van het goede doel. Verder werd er vooral veel met de Top2000 muziek meegezongen en gedanst.