Verrassend Nieuwjaarsconcert Streekmannenkoor

Zaterdag 18 januari 2020 organiseerde het Christelijk Streekmannenkoor Noord-West Veluwe Nijkerk haar jaarlijkse Nieuwjaarsconcert in een volle Fontein(kerk).

Het door dirigent Martin Mans samengestelde programma van prachtige liederen en schitterende muziek was deels indrukwekkend en deels zeer enthousiasmerend.

Het Streekmannenkoor met de Urker Mans Formatie, bestaande uit vijftien prachtige en stoere zangstemmen, de drie getalenteerde jonge muzikanten van The Martin Mans Band met de virtuoze pianist Mark Brandwijk en de begaafde organist Bastiaan Stolk maakten er een waar feest van.

Het enthousiaste publiek waardeerde het optreden meerdere malen met applaus. Als toetje op de taart werd het publiek geheel onverwachts getrakteerd met muziek van een doedelzakspeler en een trommelaar.

Dit succesvolle Nieuwjaarsconcert, een prachtige voortzetting van de traditie van de Stichting Muziek Promotie Nijkerk, zal ook in 2021 weer door het Streekmannenkoor georganiseerd worden.

bijdrage van John Petersen