LDC knalt op Hiphop Days International 2020

Foto:

EINDHOVEN – Tijdens deze “Hiphop Days International 2020” dansen 2 wedstrijdgroepen inclusief 1 duo tegen de grootste van de wereld waaronder teams uit Cyprus, Engeland, Denemarken en Duitsland.

De concurrentie was groot, maar alles was mogelijk vanwege de internationale jury.

Juniorenteam “Teen Rebels” knalde in de voorronde met hun nieuwe mix. Afgezien van een aantal kleine foutjes zag het er “spot on” uit. Maar ondanks dat werden zij niet geplaatst voor de finale maar een zevende plaats internationaal mag zeker genoemd worden.

Adults Master team “Untitled” was aan het einde van de dag aan zet met hun bijna compleet nieuwe mix. Tegen de grootste van de wereld in de hoogste categorie lieten zij zien hoe keihard zij hebben gewerkt de afgelopen paar weken. Ook bij hun een aantal schoonheidsfoutjes. Maar ze zijn boven zichzelf uitgestegen. Voor hen evenmin een finaleplaats maar wel een tiende plaats internationaal.

Tussen de groepswedstrijden was “Duo Maaike & Sharon” aan de beurt. Tegen ongeveer 50 duo’s van over de hele wereld wisten zij de vloer over te nemen en zich te plaatsen voor ronde 2. Ook daar knalden zij door naar de halve finale. Tijdens de halve finale gaven zij alles wat zij hadden en met dit resultaat: derde van de Nederlanders en zevende Internationaal.

Over 2 weken is in Zwolle de volgende wedstrijd alweer. Laurens Hagens: “Dus nu is het tijd om 2 weken lang te knallen en alles te cleanen!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden