Friends of Search Award voor Nijkerkse Slimster

Foto:

AMSTERDAM – De Nijkerkse vergelijkingssite Slimster heeft een Friends of Search Award gewonnen en liet internationale bedrijven zoals Europcar en SKODA achter zich.

Deze prijs wordt uitgereikt aan bedrijven die uitzonderlijke prestaties neerzetten op het gebied van zoekmachine marketing.

Beste strategie voor vindbaarheid in Google


Slimster ontving de prijs tijdens het Friends of Search-congres. Dat is de grootste bijeenkomst in de Benelux voor vakmensen op het gebied van zoekmachine marketing. Zoekmachine marketing is het verbeteren van zoekresultaten in Google en andere zoekmachines en wordt ingezet om websites beter vindbaar te maken. Slimster gooide hoge ogen met haar strategie voor zoekmachine optimalisatie en werd unaniem tot winnaar uitgeroepen door een onafhankelijke en internationale vakjury.

Ware teamprestatie


Marco Schuurman, mede-eigenaar van Slimster en zusterbedrijf Increase, nam dinsdag 4 februari de prijs in ontvangst: “Ik ben megatrots op het hele team dat Slimster deze prijs wint tussen grote merken als Europcar en SKODA. In nauwe samenwerking met Increase hebben we de afgelopen jaren grote stappen gezet. De samenwerking tussen beide bedrijven is erg sterk, we leren iedere dag van elkaar en onze klanten profiteren daar maximaal van”.

In 2018 wonnen Slimster & Increase een Dutch Search Award op het gebied van zoekmachine marketing. Daarnaast wonnen beide bedrijven al 3 jaar op rij een FD Gazelle. Ook in 2020 wordt een flinke groei verwacht. Om deze groei mogelijk te maken, verhuist Slimster medio 2020 samen met Increase naar Amersfoort.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden