Co’s vlog over Circus Mens

Foto:

Corine is met Oud&Nieuw begonnen met vloggen en heeft de smaak te pakken.

Ze nam een kijkje achter de schermen bij De Musical: Circus Mens. Nieuwsgierig? Bekijk de video.

Over Circus Mens

Het is – volgens de makers – een prachtige musical waar je als publiek wordt meegenomen in het verhaal van een kleurrijke circus familie.

Aan de hand van veelzijdige popmuziek en mooie levensliederen zoals Zing Vecht Huil Bid Lach van Ramses Shaffy, Kijk omhoog van Nick & Simon, Show must go on van Queen en Kleine Jongen en Leef van André Hazes, leert u de circusfamilie en het publiek kennen.
Het circus was eens groots en succesvol, nu moet de familie alle eindjes aan elkaar knopen om het bedrijf draaiende te houden. Tot overmaat van ramp besluit de jonge clown op een dag met de Noorderzon te vertrekken. Op zoek naar zichzelf en het geluk, laat hij alles achter zich.

Lukt het de familie om het circus weer succesvol te maken? En vindt de jonge clown zijn geluk?
Met nog meer rake nummers zoals Listen to your heart van Roxette en Ken je mij van Trijntje Oosterhuis volgt u de – misschien wel herkenbare – zoektocht naar antwoorden op vragen als: Bij wie kun JIJ echt jezelf zijn? En welke rol past jou het best?

Heb je ook weleens het gevoel dat je het geluk ergens anders moet zoeken? Kortom: een musical met een mooie mix van hilarische en serieuze momenten.
Kom tot zien want dit wilt u toch niet missen? Op vrijdag 6 en zaterdag 7 maart om 20:00 in de Kruiskerk. De toegang is gratis en reserveren is niet nodig.

Wil je komen op vrijdag 6 maart? Bekijk Facebook voor meer informatie.
Wil je komen op zaterdag 7 maart? Bekijk Facebook voor meer informatie.

Dossier:

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden