Tweede plaats voor LDC Teen rebels

Foto:

Zaterdag 8 februari was het alweer tijd voor de derde Rankingwedstrijd van dit seizoen voor de wedstrijdgroepen van LDC.

Deze internationale dansbond geeft je de mogelijkheid om te promoveren naar de hoogste klasse. Als je daar eenmaal een podiumplaats behaalt, ga ja automatisch naar het EK & WK. Dit is onder andere de categorie waar “UNTITLED” al naar is gepromoveerd.

Juniorenteam “TEEN REBELS” kwam deze dag goed voorbereid en eindelijk compleet naar de wedstrijd toe. Tijdens de voorronde was iedereen dan ook Blown Away door de nieuwe choreografieën in 2 weken tijd, de nieuwe posities die in 1 week tijd zijn gezet en de hoge energie die zij gaven. Welverdiend lieten zij 5 teams achter zich en plaatsten zij zich dan ook voor de finale met nog 5 andere teams. Tijdens de finale zag je de spanning in hun ogen en waren er een aantal kleine fouten maar zij gaven alles wat zij konden op dat moment.

En dit werd beloond met een 2e plaats!

Adultsteam “UNTITLED” moest het deze wedstrijd dit keer doen met 2 teamgenoten minder. Maar alles was netjes aangepast en met weer nieuwe choreografieën waren zij klaar om te knallen. In deze Adults Master categorie zitten de beste teams van Nederland, Europa maar ook de wereld. Het team is op dit moment dan ook zo’n enorme verandering en groei aan het maken en dat is fantastisch om te zien.

De voorronde begon en de nieuwe mix werd super goed ontvangen. Het publiek was mega enthousiast, maar een plek in de finale zat er toch niet in.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden