Loslopend communicatietalent ontdekt

Foto:

Onlangs werd in een nieuwbouwwijk een talent ontdekt van ongekende waarde.

De vrouw in kwestie – wiens identiteit later onthuld zal worden – blijkt te beschikken over een breed scala aan praktijkervaring. Omwonenden zijn blij verrast dat er zo’n talent in hun buurt is aangetroffen. Tegelijkertijd zijn zij een beetje verbolgen dat deze kennisbom nog vrij rondloopt.

Kenmerken

Omstanders verklaren dat de dame in kwestie beschikt over een positieve instelling en een gezonde dosis (soms gortdroge) humor. Daarnaast heeft zij een ijzersterke reputatie op het gebied van marketingcommunicatie. Zij was jaren actief in een gesloten inrichting (kantoor) en hield daar vele ballen in de lucht.

Duizendpoot

Op fulltime basis was deze flexibele blondine actief met het promoten van producten en diensten. Een anonieme getuige onthult “zij hield zich onder andere bezig met het schrijven en uitvoeren van communicatiejaarplannen, het ontwerpen van advertenties, brochures, magazines en het up-to-date houden van de website. Ook behandelende ze alle sponsoraanvragen en coördineerde ze beurzen. Jarenlang organiseerde ze ook gezellige bedrijfsuitjes en succesvolle klantendagen”.

Dat zo’n carrièretijger nu vrij rondloopt, is voor velen een schok.

Beschikbaar

Nader onderzoek wijst uit dat het hier gaat om de Nijkerkse Marja. Zij heeft onlangs de studie HBO Grafische Vormgeving afgerond en is recentelijk ook bijgeschoold om ondernemers te ondersteunen bij hun online zichtbaarheid.

Volgens betrouwbare bronnen zou de vrouw gestart zijn als Freelancer en nog ruimte hebben voor uitdagende opdrachten.

Een ieder die meer wil weten over dit bijzondere fenomeen kan zich melden bij [email protected] of een kijkje nemen op haar website.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden