Feest bij De Oorsprong

Foto:

Na maanden van verbouwen konden vrijdag 14 februari met diverse andere zorgverleners en ge├»nteresseerden proosten op de nieuwe ruimtes van “De Praktijk voor Verloskunde De Oorsprong”.

De praktijkruimte is flink uitgebreid met nu een eigen cursusruimte voor de voorlichtingsavonden. Die ruimte wordt ook gebruikt voor de babymassage, waar De oorsprong 1 april mee begint. Er is nu ook een nieuwe, knusse wachtkamer alleen voor cli├źnten van de verloskundigen. Dit geeft veel meer privacy. De overige ruimtes zijn opnieuw ingericht en opgeknapt zodat het weer een frisse en huiselijke uitstraling heeft. De verloskundigen verwachten, dat mensen zich daar op hun gemak zullen voelen.

Daarnaast vierden wij ook dat Margreet van Davelaar mede-praktijkeigenaar is geworden. Met haar heeft de praktijk naast Michelle van den Berg nu een 2e lactatiekundige in de praktijk. Zij kunnen bij complexere problemen rondom de voeding van de baby hulp bieden. Niet alleen in de kraamtijd maar juist ook in de maanden daarna.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden