Webinarstudio geopend (video)

Foto:

MOS bv (aan de Ambachtstraat 15) en het Eindhovense SkillsTown openden vandaag hun webinarstudio.

Burgemeester Renkema verrichtte de openingshandeling, bijgestaan door de leidinggevenden van beide ondernemingen.

Wat is een webinar?

De interactieve webinars zijn live presentaties van zo’n 30 minuten via het internet. Ideaal om connectie te maken. Na uitzending worden ze nog een jaar bewaard. De  opnamestudio wordt ingezet om leden van bijvoorbeeld beroepsverenigingen te informeren. Ook worden webinars gebruikt om klanten van bedrijven te informeren over nieuwste producten en diensten van bedrijven uit de regio. Daarnaast kunnen in deze ruimte ook podcast-learnings opgenomen worden.

Expeditie Afrika

MOS en SkillsTown ondersteunen Expeditie Afrika op diverse manieren. De expeditie Afrika mag een compleet verzorgde live webinar ter waarde van 1500 euro verloten aan een bedrijf/organisatie in de regio Nijkerk, waarbij de opbrengst voor het goede doel zal zijn.

Als tegenprestatie hielpen de leden van de expeditie Afrika bij de voorbereiding en bij de opening van de webinarstudio.

De leerlingen helpen bij de opbouw van het kindertehuis annex middelbare school Hanukkah dat wordt gefinancierd door Stichting Mariëtte’s Child Care. Op 30 maart 2020 is de reis naar Ghana gepland.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden