Inschrijving Beursvloer Hoevelaken 2013 geopend

Foto:

HOEVELAKEN – De inschrijving voor de tweede editie van de Beursvloer Hoevelaken is geopend. Maatschappelijke instellingen en verenigingen kunnen zich als vragende partij aanmelden met hun maatschappelijke wensen. Ondernemingen kunnen zich aanmelden teneinde invulling te geven aan deze vragen.  De Beursvloer Hoevelaken vindt dit jaar plaats op 9 oktober 2013. De organiserende Lions Club Hoevelaken heeft de doelstelling deze keer gezet op het realiseren van 75 matches. Aanmelden kan op de website van de Beursvloer Hoevelaken www.beursvloerhoevelaken.nl. 

HOEVELAKEN – De inschrijving voor de tweede editie van de Beursvloer Hoevelaken is geopend. Maatschappelijke instellingen en verenigingen kunnen zich als vragende partij aanmelden met hun maatschappelijke wensen. Ondernemingen kunnen zich aanmelden teneinde invulling te geven aan deze vragen.  De Beursvloer Hoevelaken vindt dit jaar plaats op 9 oktober 2013. De organiserende Lions Club Hoevelaken heeft de doelstelling deze keer gezet op het realiseren van 75 matches. Aanmelden kan op de website van de Beursvloer Hoevelaken www.beursvloerhoevelaken.nl

 

Op 4 juni 2013 wordt vanaf 20.00 uur een voorlichtingsavond georganiseerd in Partycentrum “De Haen”. Maatschappelijke instellingen en verenigingen worden op deze avond geïnformeerd over hun rol op de beursvloer en de wijze waarop zij succesvol kunnen zijn. Aanmelden voor deze avond kan eveneens via de website.

 

Tijdens een bijeenkomst op 10 april jl. werd het Comité van Aanbeveling 2013 in een enigszins gewijzigde samenstelling geïnstalleerd. Oudgedienden Gerard van Straalen (Middenstand Hoevelaken) en Leon Breuers (V.V. Hoevelaken) zijn wederom van de partij. Namens de maatschappelijke instellingen is het comité versterkt met Gerrit Slijkerman (Historisch Hoeflake). Daarnaast hebben de heren Aat van Wincoop (Ondernemers Hoevelaken) en Bert de Graaf (wethouder gemeente Nijkerk) zitting genomen.

 

V.l.n.r. Aart van Wincoop, Gerrit Slijkerman, Gerard van Straalen, Bert de Graaf, Leon Breuers.

Samen met de organiserende commissie van de Lions werd terug geblikt op de eerste editie van de beursvloer en werden de nodige adviezen verstrekt door de leden van het comité van aanbeveling.

Wilt u ook terugblikken? Dat kan: