Eenzaamheid krijgt vanaf nu het hele jaar door aandacht

Foto:

20 maart is het startschot van de lokale campagne: Aandacht voor Eenzaamheid.

De werkgroep, die eerder de Week van de Aandacht organiseerde binnen de gemeente, is van mening dat er het hele jaar door aandacht moet zijn voor dit belangrijke onderwerp.

In Nijkerkerveen, Hoevelaken en Nijkerk zal onder andere door wethouder Harke Dijksterhuis geflyerd gaan worden. Het eerste doel van de campagne is om inwoners bewust te maken van wat eenzaamheid is, hoe je dit kunt herkennen en bij wie je terecht kunt voor vragen.
Het hele jaar door zullen er ludieke acties komen die in het teken staan van Aandacht voor Eenzaamheid. Wil je op de hoogte blijven van deze acties en ontwikkelingen? Houd dan de website van Sigma in de gaten of volg de campagne via Facebook: facebook.com/aandachtvooreenzaamheid.

Op de foto ziet u de werkgroep met medewerkers van Sigma, Bibliotheek, InteraktContour, Handhaving Gemeente Nijkerk, Amaris, Hulpdienst Hoevelaken, de UVV, Vluchtelingenwerk en Nijkerk Sportief en Gezond. Het Gebiedsteam, ’s Heerenloo en Jeugd en Jongerenwerk zitten ook in de werkgroep.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden