Bibliotheken dicht

DCIM100MEDIADJI_0698.JPG

De bibliotheek volgen het advies van de overheid en dat betekent dat de vestigingen in Hoevelaken, Nijkerk en Nijkerkerveen tot 6 april zijn gesloten.

Activiteiten afgelast

Alle activiteiten zijn afgelast tot 6 april. Het gaat dan om activiteiten die door de Bibliotheek zelf in de vestigingen zijn georganiseerd én om activiteiten die door externe partijen zijn georganiseerd. Ook alle cursussen, workshops en lezingen vallen hieronder.

Digitale dienstverlening

De uitleentermijn van materialen wordt tijdelijk verlengd met 4 weken. Online blijft onze dienstverlening uiteraard gewoon beschikbaar. Het lenen van luisterboeken of e-books kan via de website  zoals altijd. Je vindt hier ook diverse digitale mogelijkheden om de verveling te bestrijden, zoals Bereslim, Muziekweb en verwijzingen naar diverse digitale bronnen.

Bereikbaarheid

Voor vragen is de bibliotheek in de  openingstijden bereikbaar via het emailadres [email protected]

Wat betekent dit voor leden?

• Materialen kunnen ingeleverd worden via de inleverbrievenbussen in Hoevelaken en Nijkerk, inwoners van Nijkerkerveen wordt verzocht gebruik te maken van de inleverbrievenbussen in Nijkerk en Hoevelaken
  • Het is niet mogelijk om gereserveerde boeken op te halen. De gereserveerde boeken kunt u ophalen zodra de Bibliotheek weer open is
  • U kunt tijdelijk geen boeken reserveren