Ook in Nijkerk geldt: houd je aan de regels! (video)

Foto:

De Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Nijkerk heeft het initiatief genomen om -net als in andere gemeenten- een videoboodschap te verspreiden waarin mensen worden gewaarschuwd voor het Coronavirus.

Het idee werd direct ondersteund door de gemeente en zowel burgemeester Gerard Renkema als wethouder Nadya Aboyaakoub hebben een videoboodschap ingesproken.

De jongerenwerkers Lars Oostland en Robert den Hartog hebben een aantal bekende Nijkerkers gevraagd om een videoboodschap in te spreken. Iedereen was gelijk zo enthousiast dat we niet iedereen in beeld konden brengen. De mensen kregen een stukje tekst waarna ze met hun eigen mobiel een stukje film konden opsturen. Op basis van de ontvangen filmpjes is een aansprekende video gemaakt. De boodschap richt zich niet alleen op de jongeren maar op iedereen. Dit probleem treft ons allemaal dus we willen ook iedereen bereiken, aldus Robert en Lars.

Het coronavirus zal ons nog weken bezig houden maar met zijn allen wil je een zo veilig mogelijke samenleving creëren voor alle mensen en in het bijzonder voor diegenen die slecht tegen het virus kunnen. Het jongerenwerk hoopt met deze video zoveel mogelijk mensen te bereiken en dat iedereen zo veel mogelijk rekening gaat houden met elkaar.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden