Help Nijkerk Sportief en Gezond aan youtubeabonnees (gratis)

Foto:

Op vrijdag 17-04-2020 zouden normaal gesproken de Koningsspelen plaatsvinden.

livestream challenges

Dat gat dit jaar even niet. Toch is Nijkerk Sportief en Gezond achter de schermen druk bezig geweest met een alternatieve Koningsspelen. Na overleg met de basisscholen in Nijkerk is besloten dat Nijkerk Sportief en Gezond via een livestream, een onlineprogramma gaat aanbieden, waarin verschillende challenges worden gedaan. Na een warming-up gaan de kinderen aan de slag met leuke en sportieve activiteiten. De kinderen kunnen hierbij samen met de buurtsportcoaches via een live video de activiteiten uitvoeren.

De activiteiten zijn gekoppeld aan een getal, dat steeds uit een rad gaat rollen. De kinderen thuis kunnen deze getallen na het doen van een activiteit steeds afstrepen op de stempelkaart die ze digitaal via de school hebben ontvangen. Mocht uw kind niet in Nijkerk op school zitten, maar toch mee willen doen met de online Koningsspelen? Download dan de stempelkaart via het bericht op de website van Nijkerk Sportief en Gezond!

1000 abonnees verplicht

Lara Kreikamp van Nijkerk Sportief en Gezond: “Om de digitale Koningsspelen neer te kunnen zetten en live te kunnen gaan, is het een vereiste om meer dan 1000 abonnees te hebben op het YouTube kanaal van Nijkerk Sportief en Gezond. Hier willen we dan ook graag even uw aandacht voor vragen, ook al heeft u misschien niet zo veel met de Koningsspelen te maken. Wilt u ons dan toch helpen door te abonneren op ons YouTube kanaal? Het abonneren kan via onderstaand stappenplan, u zou ons hiermee enorm van dienst zijn. Alvast bedankt!

Eenvoudige stappen

Surf naar ons YouTube kanaal of zoek op YouTube op ‘Nijkerk Sportief en Gezond’ en kies dan voor het kanaal met het Koningsspelen logo, of het logo met de ORANJE N (dus NIET de paarse)
Klik rechts in beeld op de knop ‘abonneren’.
Log in met een mailaccount.
Vervolgens keert u terug op ons YouTube kanaal en kunt u abonneren door nogmaals recht in beeld op de rode knop ‘abonneren’ te klikken.
Voor vragen over deze digitale Koningsspelen kunt u contact opnemen met Danny Brouwer ([email protected]) of Gert van de Veen ([email protected])

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden