Bijzondere Pasen, deel het met onze lezers update 3

Foto:

Pasen wordt dit jaar anders dan anders.

Geen eieren zoeken bij de voetbalclubs, geen paasvuren, niet op bezoek bij wie je lief hebt, geen Mattheus Passion, geen kerkdiensten, kun je je Paasgroeten niet brengen en ga zo maar door.
nijkerk.nieuws.nl geeft u op deze pagina de gelegenheid Paasgroeten te brengen, ons te vertellen hoe u de Pasen gaat doorbrengen of hoe de Mattheus Passion toch via internet gaat zingen.
Uw teksten, tekeningen, foto’s video’s ze zijn allemaal hartelijk welkom, als ze maar betrekking op de Pasen hebben. Ons adres: [email protected] Appen mag ook: 0644993944.

Honderden paasstollen Van Montfrans voor UVV-vrijwilligers

Sinds woensdagmorgen 8 april deelt de Unie van Vrijwilligers (UVV) een leuke paasattentie uit aan haar vrijwilligers en deelnemers aan activiteiten. Het zijn honderden paasstollen die door bakker Van Montfrans zijn geproduceerd. De attentie wordt uitgedeeld in het kader van het 50-jarig bestaan van de UVV Nijkerk en om de vrijwilligers en deelnemers een hart onder de riem te steken in deze bijzondere tijd. Alle paasstollen worden de komende dagen bij de UVV’ers thuis bezorgd door de chauffeurs van de UVV Vervoersdienst. In totaal worden er op deze wijze 450 paasstollen rondgebracht.

bijdrage van Kees van den Heuvel

De traditionele Paassamenkomst (sinds 2008) op eerste Paasdag bij de begraafplaats in Nijkerk vervalt.

De Paasboodschap van Jan Brons

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden