Toch Visual art rally

Foto:

Visual-art rally 2020 start maandag 20 april. Het is de eerste Nederlandse online rally.

De Visual Art rally ging begin april niet door en door het Corona-virus ligt nu alles stil inclusief de rallywereld. Om toch competitie en de strijd met elkaar aan te kunnen gaan heeft Visual Art rally een online kampioenschap in elkaar gezet in het spel DiRT rally 2.0 .

IEDEREEN kan zich hier inschrijven voor deze rally.

Het kampioenschap gaat maandag 20-04-2020 om 10.00 uur van start. Er zal elke week een nieuwe rally worden gereden. Je hebt dus een week om de rally te voltooien. De rally’s bestaan uit 4 klassementsproeven. Die worden twee keer verreden worden. Er zijn dus acht proeven totaal, verspreid over 4 boucles. Uiteraard zullen dit alleen lange proeven zijn zoals men gewend is in de Visual Art rally.

Wilbert van den Burg: “We willen zo dicht mogelijk bij het echte werk komen dus kun je geen gebruik maken van enige hulpmiddelen. Elke rally heeft een logische opbouw, je begint in de ochtend en rijdt tot in het donker, de weersomstandigheden zijn logisch opgebouwd en je hebt wedstrijden compleet in de regen maar ook lekker de hele dag goed weer, maar zoals het hoort bij rally ook veel wisselende omstandigheden.”

De eerste rally is in Zweden. Dat land is niet zo maar gekozen. Wilbert van den Burg reed in 2015 de rally van Sweden met een VW Golf. Dus het is leuk als iedereen de eerste wedstrijd start in de Golf.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen