Iedereen gratis lid van Icare Ledenvereniging tijdens coronacrisis

Foto:

De coronacrisis heeft grote invloed op het dagelijks leven. Veel zaken die tot voor kort heel normaal waren, zijn nu ineens onzeker.

De huishoudelijke hulp wordt afgezegd, de kinderen gaan niet of beperkt naar school en bezoek mag niet komen. Daarom kan iedereen nu gratis lid worden van Icare Ledenvereniging. Want de ledenvereniging zorgt voor een luisterend oor, gemak thuis en onderling contact.

“Met het lidmaatschap geven we mensen speciaal ledenvoordeel op die dingen die nu kunnen helpen”, vertelt Bianca Turkstra-Vedelaar, manager Klantenservicecenter bij de ledenvereniging. “Als ledenvereniging willen we er zijn voor iedereen en helpen in deze moeilijke tijden. Daarom zorgen we bij de ledenvereniging voor contact tussen mensen. Daarvoor hebben we de digitale stamtafel waar mensen met elkaar veilig kunnen chatten en beeldbellen. Ook bieden we een luisterend oor, bijvoorbeeld met telefonische hulp van onze ledenadviseurs via de coronalijn. Daar kunnen mensen naar toe bellen met allerlei vragen. Want soms is iets gewoon onduidelijk. Mag je bijvoorbeeld je schoonmaakhulp wel binnenlaten? Is het verstandig om bij je 83-jarige bovenbuurvrouw op bezoek te gaan? Maar je kunt je ook eenzaam voelen nu bezoek niet mag komen. En dan wil je je verhaal graag kwijt. We zien dat veel leden gebruik maken van de coronalijn.”

Korting

De ledenvereniging geeft ook online ondersteuning om mentaal en fysiek fit te blijven én regelt allerlei praktische zaken voor gemak en veiligheid thuis. Denk aan korting op huishoudelijke hulp en Squla, klussendienst en maaltijdservice. Bianca: ‘Zo willen we iedereen helpen om de coronacrisis door te komen.’ Het gratis lidmaatschap geldt tot en met 31 juli en loopt vanzelf af. Iedereen die op hetzelfde huisadres woont, mag gebruikmaken van het lidmaatschap. Gratis lid worden kan via ledenvereniging.nl/gratis of door te bellen: 088 – 383 20 00.

Direct-contact-knop

Ook van de pas gelanceerde Direct-contact-knop kunnen leden gratis gebruik maken. Een nieuw apparaatje waarmee men met één druk op de knop direct een van de ledenadviseurs aan de lijn krijgt. Die denkt mee en adviseert over ondersteuning. Bijvoorbeeld wanneer iemand hulp nodig heeft bij ontslag uit het ziekenhuis. De ledenadviseur weet raad, kent de weg in de zorg en lokale omgeving en zoekt naar een passende oplossing. Aanvragen kan via 088 – 383 20 00 of ledenvereniging.nl/contactknop.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen