Goed nieuws over restaurant Het Sluishuis

Foto:

de restauratie/verbouwing van Het Sluishuis is inmiddels begonnen.

De eigenaren van Restaurant Het Sluishuis, Marie-Louise Roozeboom (voormalig eigenaresse van Eetcafé Old Niekark) en Dolly van den Akker, zijn maar wat blij, dat de realisatie van hun droom nu in de steigers staat. De opening wordt in het najaar 2020 verwacht.

Hoge standaard

Deze voormalige sluiswachterswoning aan de Arkervaart staat te popelen om na 20 (!) jaar leegstand weer in de oude glorie hersteld te worden.

Tenminste, dat geldt voor de buitenkant. De binnenkant zal tot het laatste moment een verrassing blijven. Maar uiteraard zal iedereen daar blij verrast over kunnen zijn.
Samen met Marcel Smit en Jasmijn van Ramshorst zal er een restaurant met een hoge standaard gerealiseerd gaan worden. Dit koppel heeft met zijn plannen de eigenaren ervan overtuigd dat zij als kok en sommelier restaurant Het Sluishuis het beste kunnen runnen.

Een ambitieus stel met veel ervaring in en passie voor het vak. Smit heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de internationale keuken en Van Ramshorst heeft zich gespecialiseerd in wijn-/spijscombinaties. Bovendien zal ze samen met Marie-Louise Roozeboom de gasten ontvangen en hun een onvergetelijke belevenis bezorgen. Het restaurant valt in het hogere segment van de horeca. Het Sluishuis zal zich op zowel de particuliere gast als op de zakelijke markt richten.

Twee windvanen

Het logo is inmiddels onthuld: een stijlvol beeldmerk waarin de twee windvanen, die op het schilddak staan, zijn verwerkt. Het moodboard op de website  geeft een indruk van de ambiance en het totaalconcept van het Sluishuis. De komende periode wordt het publiek via deze nieuwe website en de al bestaande Facebookpagina ‘Het Sluishuis Nijkerk’ op de hoogte gehouden van de restauratie van dit unieke pand. Na 20 jaar leegstand eindelijk een prachtige en welkome invulling voor deze historische locatie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden