DOK30 biedt hulp via Whatsapp

Foto:

DOK30 Communicatie opent ‘communicatiehulplijn’ voor startende en kleine ondernemers

Dat is is een whatsapp-dienst, waar ondernemers al hun communicatievragen kunnen stellen. Ze krijgen praktische tips en antwoord op hun vragen van de adviseurs van DOK30 Communicatie. Daar kan de ondernemer dan zelf weer mee verder.

Professioneel advies

DOK30 Communicatie ontwikkelde de dienst voor ondernemers, die niet de budgetten hebben om professionele communicatie uit te besteden. “Deze ondernemers zitten wel vaak met vragen waar zij professioneel advies bij kunnen gebruiken”, zegt Sabine Steen-Lakerveld, oprichter van DOK30 Communicatie. “Zij zijn echter nog te klein om een professioneel bureau in te huren en zien zichzelf genoodzaakt alles zelf te proberen. Vaak hebben zij wel specialistische vragen maar niemand die ze daarbij kan helpen. Juist voor deze ondernemers bieden wij nu de communicatiehulplijn. Ons team van specialisten in PR, contentmarketing en social media staat klaar om ondernemers bij te staan met praktische tips.”

Niet gratis

Bedrijven kunnen vanaf 99,- euro per maand een abonnement op de hulplijn afsluiten. Dan krijgen zij een speciaal nummer waar zij per whatsapp dagelijks tussen 08:00-21:00 uur, 6 dagen per week, hun vragen kunnen stellen. aanmelden: [email protected]

De dienst is specifiek bedoeld voor startende ondernemers en kleine bedrijven. Speciaal in de huidige tijd staat de dienst ook open voor bedrijven die hard geraakt zijn door de huidige coronacrisis, zoals reisorganisaties en horecagelegenheden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden