Mededelingen over de Valleilijn

Foto:

Even opletten, als u met de Valleilijn reist.

Een dag onbeperkt met de Valleilijn in de zomer

Reis in de zomer een dag onbeperkt met de Valleilijntrein voor slechts € 5.

In de periode van 18 juli t/m 30 augustus is de Valleilijn zomerdagkaart weer te koop (let op: vanwege werkzaamheden rijdt er van 22 juli t/m 2 augustus eenmaal per uur een trein tussen Amersfoort en Ede-Wageningen v.v.). De dagkaart is alleen geldig op de Valleilijn Amersfoort – Ede-Wageningen v.v., dus niet op trajecten van NS en ook niet op de Valleilijnbus!!

Kinderen van 4 t/m 11 jaar die samen reizen met een volwassene van minimaal 18 jaar oud kunnen met de speciale Valleilijn Railrunner een hele dag reizen voor slechts € 1,-! Ook daarvoor geldt: alleen geldig op de Valleilijntrein tussen Amersfoort en Ede-Wageningen, niet op andere treintrajecten in Nederland en ook niet op de bus.

De kaarten zijn vanaf 17 juli verkrijgbaar, uitsluitend via www.ervaarhetov.nl.

Werkzaamheden aan het spoor bij Amersfoort Oost

Van 22 juli tot en met 2 augustus 2020 vinden er werkzaamheden plaats aan de oostzijde van station Amersfoort. Er geldt dan voor de Valleilijn trein Amersfoort – Ede-Wageningen v.v. een aangepaste dienstregeling. Er rijdt in deze periode eenmaal per uur een trein op het gehele traject in beide richtingen.

Reizigers krijgen het advies vlak voor vertrek de reis te plannen in de reisplanners.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden