UVV Vervoersservice rijdt weer vanaf 1 september

Foto:

VV Nijkerk kiest vanaf 1 september a.s. voor een vervoer nieuwe stijl.

Met de verkoop van vier bussen aan de stichting Gelukkig Ouder Worden,gaat de UVV zich weer richten op haar kerntaak: het vervoer van particulieren in Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken. Gelukkig Ouder worden gaat met de gekochte bussen het vervoer van hun eigen cliënten op zich nemen,

Met haar nieuwe vervoersdienst onder de naam UVV Vervoersservice richt zij zich op particulieren, die geen eigen vervoer hebben.

Bert de Graaf, voorzitter van de UVV Nijkerk: “Voor een klein bedrag kunnen zij een bezoek aan bijvoorbeeld huisarts, tandarts, fysiotherapeut, kapper of een bezoekje aan familie of vrienden brengen. Hierbij worden zij thuis opgehaald en weer thuisgebracht. Dit geldt ook voor deelnemers aan de verschillende UVV-activiteiten. Persoonlijke service en aandacht staat hoog in het vaandel van de UVV Nijkerk, en dat willen wij met onze chauffeurs en andere vrijwilligers elke dag weer waarmaken”, vervolgt hij.

Verder zet de UVV Vervoersservice ook haar boodschappendienst naar de Jumbo voort voor degenen die zelf boodschappen willen blijven doen, maar niet meer op eigen gelegenheid naar de supermarkt kunnen. Daarnaast organiseert de UVV Vervoersservice in de periode van het voorjaar tot de herfst ontspanningsritten naar leuke locaties in de omgeving van Nijkerk. Tenslotte is het ook mogelijk om gratis met de UVV Vervoersservice elke eerste en derde woensdagochtend van de maand een bezoek te brengen aan de Bibliotheek om geleende boeken te ruilen, krant of tijdschrift te lezen, of zo maar voor de gezelligheid andere mensen te ontmoeten.

De service is voor particulieren, die geen eigen vervoer hebben. Dat doen taxibedrijven ook. Concurrentie dus? De Graaf reageert:”UVV reed voor zorginstellingen en particulieren.
De ritten voor zorginstellingen zijn overgedragen aan een andere stichting.
De particuliere ritten werden altijd al wel gereden maar vaak kon aan de vraag niet voldaan worden omdat de bussen reden voor de zorginstellingen.
We zijn zeker geen gewone taxi maar nemen de tijd om de mensen te begeleiden.
Bovendien een bus met liftinstallatie voor rolstoelen en scootmobiel.”

Zo lang het nodig is neemt de UVV voor haar vervoersservice de vereiste coronamaatregelen in acht.

Wilt u van de UVV Vervoersservice gebruik maken, dan kunt u elke werkdag van 08.30 uur tot 11.00 uur bellen. Het nummer is 033-246 01 15. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden