Nieuwe powerwalkingclub gestart

Foto:

Annemarie Westhof begint een Powerwalkingclub.

Daarbij sluit ze aan bij een grote landelijke organisatie die powerwalking organiseert. Naast haar werk in de sportschool Curves gaat ze nu meerdere keren per weeks powerwalks organiseren.

Westhof: “Powerwalking wordt steeds populairder en is nu tijdens de coronaperiode een ideale manier om toch te bewegen op een veilige manier. Niet iedereen durft of kan alweer naar de sportschool. Bij powerwalking loop je in de buitenlucht en kun je eventueel zelfs afstand houden. Met powerwalken werk je aan je conditie, je loopt op een stevig tempo en wisselt het af met oefeningen.Ik hoop dat mensen zo plezier kunnen hebben, anderen kunnen ontmoeten en tegelijkertijd fitter kunnen worden. Ik kijk er echt naar uit hiermee te starten.”

Als je interesse hebt in een gratis proefles, meld je dan aan via de landelijke website van de Powerwalkingclub.

De nieuwe ondernemer zit dan ook niet stil, want de Powerwalkingclub is slechts één onderdeel van haar nieuwe bedrijf Kommae. “De ‘ae’ in de naam staat voor ‘Annemarie Esther’, mijn eigen naam. Met Kommae hoop ik ook creatieve ochtenden te organiseren en creatieve coaching te bieden.” Er liggen dus nog veel plannen klaar.

bijdrage: Celine Prins

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden