Tui Nijkerk beste reisbureau van Gelderland

Foto:

RIJSWIJK – Reisbureau TUI Nijkerk is maandonlangs door het vakblad TravMagazine uitgeroepen tot beste reisbureau van de provincie Gelderland in 2020.

Het team werd die dag door een delegatie van het reisvakblad verrast met een oorkonde, bloemen en bubbels.

Positiviteit en doorzettingsvermogen

Alle finalisten werden door de jury gecomplimenteerd over hun positiviteit en doorzettingsvermogen, met name in deze moeilijke tijden. Een tijd waarin de reisadviseur met een betrouwbaar reisadvies en achtervang bij moeilijkheden een grote toegevoegde waarde heeft. Reisbureaumanager Peter Wanningen: “Wij zijn bijzonder blij met de winst. Ik ben trots op ons team en wat wij samen hebben bereikt. Voor de derde keer het Beste Reisbureau van Gelderland, mede dankzij onze trouwe klanten! Onze service en lokale betrokkenheid is de kracht van dit succes.”

De verkiezing

De verkiezing Reisbureau van het Jaar is een initiatief van vakblad TravMagazine. De verkiezing, die sinds eind jaren 90 bestaat, wordt jaarlijks georganiseerd en heeft tot doel een bijdrage te leveren aan het voortdurende proces van kwaliteitsverbetering. De verkiezing bestaat uit verschillende rondes, waaronder het opstellen van een marketingcase en een klantonderzoek. Reisbureaus nemen op vrijwillige basis deel aan de verkiezing en krijgen na afloop een rapportage over hun deelname toegestuurd.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden