Wie wordt de Superkracht 2020?

Foto:

Gerco de Vries werd vorig jaar verkozen tot Superkracht van de regio Nijkerk.

Wie wordt dat dit jaar?

Om flexkrachten de waardering te geven die ze verdienen, organiseert uitzendbureau Actief Werkt! dit jaar opnieuw de landelijke verkiezing voor de beste flexkracht van het jaar. Ook in Nijkerk zal er dit jaar een flexkracht genomineerd worden voor deze titel.

Voor het vierde jaar op rij organiseert het uitzendbureau de flexkracht van het jaar verkiezing, de Superkracht 2020. Via Actief Werkt! zijn dagelijks meer dan 6.000 flexkrachten aan het werk. Per lokale vestiging – dat zijn er ruim 60 in totaal – wordt er de komende weken een superkracht verrast en genomineerd. Vervolgens kan heel Nederland van 26 oktober t/m 1 november via een online verkiezing stemmen op zijn/haar favoriete Superkracht.

Eén superkracht wint de felbegeerde titel Superkracht 2020. De winnaar wordt donderdag 5 november bekend gemaakt. Ronald Kardol: “Je maakt kans op de titel Superkracht 2020 als je je positief onderscheidt. Dat kan zijn omdat je goed werk levert, maar vaker omdat je zorgt voor een lach op de gezichten van je collega’s, altijd een helpende hand biedt of omdat ze op je kunnen bouwen.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen