Weer tiener aangehouden voor steekincident

Om 01:00 uur is bij de hulpdiensten de melding binnen gekomen van een steekpartij bij Grand café en partycentrum De Haen te Hoevelaken. Ook is hierbij een traumahelikopter uit Amsterdam voor opgeroepen.een jongen is hierbij zwaargewond geraakt wat de aanleiding was van de steek incident is onbekend . De jongen is met spoed afgevoerd een trauma arts is met ambulance mee . Boven het incident heeft een tijdje een politiehelikopter rondgehangen . Het gebied is ruim afgezet voor sporen . Het cafe waar incident plaats vond werd ontruimd en dicht gesloten . De dader is nog niet gepakt .
Foto:

De politie heeft dinsdag een derde verdachte opgepakt voor het ernstige steekincident in augustus in Hoevelaken.

Het gaat om een 17-jarige jongen uit Amersfoort.

Een 18-jarige man werd in de nacht van 7 op 8 augustus in zijn buik gestoken. Daarbij werd zijn lever doorboord. Het steekincident zou te maken hebben met een ruzie tussen groepen jongeren. De 18-jarige was echter een toevallig slachtoffer.

Eerder hield de politie al een jongen van 16 en een jongen van 17 jaar aan, beiden ook afkomstig uit Amersfoort. De politie onderzoekt de betrokkenheid van de drie verdachten bij het incident. Mogelijk volgen er nog meer aanhoudingen.

bron:

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden