Meer Nijntje beweeglessen

Foto:

Wegens groot succes breidt NGV Excelsior de nijntje Beweeglessen uit.

De Nijkerkse Gymnastiekvereniging Excelsior start nieuwe nijntje Beweeglessen op de dinsdagmiddag van 16.00 – 17.00 uur in de gymzaal van Kindcentrum Oranje Nassau.

Het nijntje Beweegdiploma een mooie start voor een jong kind. Tijdens deze gymlessen besteedt de trainster op een speelse manier aandacht aan alle basisvormen van bewegen, waardoor, zoals de naam al zegt, in de hersenen van een kind een mooie basis gelegd wordt voor hun verdere leven. Door de hersenen te stimuleren kan een kind zich beter concentreren op school, makkelijker meedoen in een groep, maar vooral een goede basis leggen voor elke sport die een kind op latere leeftijd wil gaan beoefenen.

De nieuwe nijntje Beweeglessen is een lessenserie van 20 lessen waarin het jonge kind (3 tot 5 jaar) heerlijk aan het gymmen slaat. Het is te vergelijken met zwemles. Een kind gaat op zwemmen en na een bepaald aantal zwemlessen wordt er afgezwommen. Dat is hier ook zo. Men koopt een pakket van 20 lessen waarna het nijntje Beweegdiploma afgenomen wordt tijdens een beweegfeest. De kinderen beginnen met diploma 1 en daarna kan ook diploma 2 in een nieuw pakket behaald worden.

Informatiebijeenkomst

Omdat dit een nieuw concept is, wordt op dinsdag 29 september een informatiebijeenkomst voor ouders gehouden, één om 16.00 uur en één om 17.00 uur in de gymzaal van Kindcentrum Oranje Nassau, kinderen mogen meekomen.
Op dinsdag 6 en 13 oktober zullen er GRATIS proeflessen gegeven worden van 16.00 – 17.00 uur in de gymzaal van Kindcentrum Oranje Nassau. Kinderen tussen de 3 en 5 jaar kunnen dan lekker komen gymmen.
Vervolgens zal dinsdag 27 oktober (na de herfstvakantie) de lessenserie officieel van start gaan.

De nijntje lessen worden bij NGV Excelsior al gegeven tijdens de ouder- en kindgym op de woensdagmorgen en tijdens de peuter- en kleutergymlessen op de zaterdag. Op deze lessen is nog plek. Zie voor het lesrooster: www.ngvexcelsior.nl.
Geef uw kind snel op, want VOL=VOL Voor info of opgeven: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden