10 jaar nijkerk.nieuws.nl

Foto: © nijkerk.nieuws.nl

Tien jaar geleden, op 30 september verscheen ons eerste bericht.

“Een zestienjarig meisje uit Nijkerk is donderdag 30 september gevallen met haar bromfiets. Zij reed rond 19.00 uur over Gobius du Sartstraat en sloeg linksaf de Ds. Kuypersstraat is. In de bocht gleed de bromfietsster onderuit, vermoedelijk doordat er steentjes op het wegdek lagen. Het slachtoffer is met diverse schaafwonden en letsel aan haar gezicht met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.”

En we vroegen ons af, hoe lang de Eierhalrapporten geheim zouden blijven. We zijn intussen een dikke 1900 videoreportages en 54.600 foto’s in meer dan 26.400 berichten verder. En u vond ons afgelopen jaren steeds vaker.

10 jaar geleden was dit onze eerste video

Allen zijn we niet zo commercieel en dus zijn we blij met Leo Christiaens (06-11087527), die die kant van de site met succes voor zijn rekening neemt.

Dankbaarheid

We zijn u dankbaar, dat u onze site zo goed weet te vinden en blijft bezoeken. En we deden het natuurlijk niet alleen. Daarom danken we op deze plaats iedereen, die ons een persbericht stuurde, ons een tip gaf of uitnodigde ergens verslag van te komen doen. Daarnaast krijgen we veel hulp van met name fotograaf Arjen Gerritsma en andere fotografen zoals Harry van ’t Veld . Bovendien werken we fijn samen met Maureen van Goethem en met Omroep Gelderland, in het bijzonder Ellen Kamphorst. Daarnaast hebben we nog bloggers en vloggers. Ga maar eens kijken in dossiers, wat ons langere tijd bezig houdt.

En we zijn nog lang niet klaar. Daarvoor vinden we omgaan met lokaal nieuws veel te leuk. Vooral als we dat actueel, eerlijk snel en zo volledig mogelijk kunnen brengen. Oh, en excuses voor de typefouten. Ik doe echt mijn best wel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen