Superkracht verkiezing 2020 naar voorjaar 2021

Foto:

Actief Werkt! verplaatst de Superkracht Verkiezing 2020, de verkiezing voor beste flexkracht van Nederland, naar het voorjaar van 2021.

Het uitzendbureau heeft hiertoe besloten naar aanleiding van de persconferentie van maandag 28 september, waarin premier Rutte nieuwe maatregelen aankondigde om de tweede coronagolf te breken.

De verkiezing is vier jaar geleden door Actief Werkt! opgezet om flexwerkers de positieve aandacht, waardering en erkenning te geven die ze verdienen. Het uitzendbureau is van mening dat de extra beperkingen die de nieuwe maatregelen met zich meebrengen ervoor zorgen dat de Superkracht verkiezing niet meer uitgevoerd kan worden op de manier en in de geest zoals die bedoeld is: persoonlijk en dichtbij, en met de aandacht die daarbij hoort. Daarom, hoe jammer het ook is, stopt Actief Werkt! de verkiezing per direct.

De verwachting is dat de Superkracht verkiezing in maart of april 2021 plaatsvindt. Uiteraard onder de voorwaarde dat de situatie wat betreft corona dit toelaat. We zullen jullie hierover tijdig informeren. Actief Werkt! hoopt volgend jaar de flexkrachten extra in het zonnetje te kunnen zetten. Dat hebben ze, zeker na de coronacrisis en alle gevolgen van dien, meer dan verdiend.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden